merhaba pastalarinizin süslemeleri cok güzel ellerinize saglik bende seker hamurlariyla yeni yeni tanismaya basladim ama kendi yaptigim seker hamuru cok kati oldu öylecede dolaba koydum hevesimde gittin birseye baslayamadim.
bu yaziniz baya öyceden eklendigi icin hala pandispanya kabarmasinda sorun yasiyorsaniz benim tarifimi paylasmak isterim sizinle herzaman güzel sonuc alirim vede 3 kat kesilir.
bu arada gecmis bayraminiz da mübarek olsun saygilarimla
merhaba pastalarinizin süslemeleri cok güzel ellerinize saglik bende seker hamurlariyla yeni yeni tanismaya basladim ama kendi yaptigim seker hamuru cok kati oldu öylecede dolaba koydum hevesimde gittin birseye baslayamadim.
YanıtlaSilbu yaziniz baya öyceden eklendigi icin hala pandispanya kabarmasinda sorun yasiyorsaniz benim tarifimi paylasmak isterim sizinle herzaman güzel sonuc alirim vede 3 kat kesilir.
bu arada gecmis bayraminiz da mübarek olsun saygilarimla
http://pasasofram.blogspot.com/
En kısa zamanda deneyeceğim.Teşekkürler.
YanıtlaSil